Team

Jij doet je werk, wij regelen jouw online markt- en klantcommunicatie.

Roel Mariën

Oprichter / directeur

Met Accountantsportal richt ik me op praktische tools voor contentmarketing in de accountancybranche. Dat doe ik met kennis en jarenlange ervaring als fiscalist en directeur in de branche.

Om me heen heb ik een virtueel team georganiseerd. Samen maken we 
websites, MKB-tips, blogs, nieuwsbrieven en artikelen voor social media, apps en portalen. Ook bieden we tools en support voor klantonderzoek, leadgeneratie en reviews. Onze Next Level Accountancy App traint medewerkers van kantoren rond actuele adviesvragen.

We werken uitsluitend voor kantoren in de accountancy. Door onze specialisatie besparen we jou tijd en geld.

ICT-er

Joost Kalwij van Webmechanics verzorgt de ICT rond onze producten en diensten. Hij ontwikkelt en regelt de techniek rond Webnieuws, emailnieuwsbrieven, websites voor kantoren en de social mediaplanner. Ook heeft Joost onze plugins voor Wordpress en Joomla ontwikkeld. Webbeheerders van kantoren in de accountancy kunnen bij Joost terecht als ze vragen hebben over de implementatie, de plugins en de API-koppelingen. 

 

Redactieraad

Raoul Velthorst RB is mede-eigenaar VGRM Accountants & Belastingadviseurs met vestigingen in Zelhem en Ziewent. 

Jacobine van Weelden AA en Daniël van Weelden RAB zijn eigenaar van VWL Accountants & Adviseurs met een vestiging in Lunteren.

De Redactieraad is niet verantwoordelijk voor de inhoud van artikelen gepubliceerd door Accountantsportal B.V. De Redactieraad adviseert de redactie, onder meer over de selectie van onderwerpen, doelgroepen, afbeeldingen, schrijfstijl en tone-of-voice.