Nieuwe website

Wil je een nieuwe, actuele website?

Een nieuwe website vraagt vormgeving, functionaliteit, veiligheid en goede content (teksten). Soms ken je een prima websitebouwer, maar moet je zelf goede content gaan maken of organiseren. Of je kent een prima contentmaker, maar moet je zelf een goede website laten bouwen.  Met zo'n tweepartijenoplossing ben je vaak duurder uit,m het kost je tijd en aandacht omdat je in het proces extra keuzes moet maken. 

Met kennis vanuit de branche en een team van specialisten maakt Accountantsportal snel en efficiënt jouw unieke kantoorwebsite, inclusief de gehele content. Binnen drie weken na een (online) intakegesprek presenteren we je nieuwe website. Na een snelle correctieronde staat deze dan binnen enkele dagen online.  

Graag contact om een vrijblijvende afspraak in te plannen

Nieuwe website voor jouw kantoor

Je wilt via jouw website laten zien wat je aan MKB-ondernemers te bieden hebt. Aan je klanten, maar ook aan prospects. Wat doet een ondernemer die via jouw klant op je kantoor is gewezen? Hij bezoekt je website meermalen, zo blijkt uit onderzoek. Steeds vaker gebeurt dat mobiel.

Graag contact om een vrijblijvende afspraak in te plannen

Accountantsportal B.V. verzorgt een actuele en branchespecifieke website voor je. We bieden een doordachte en complete inhoud, die in verschillende basis layouts vorm kan krijgen. De website krijgt automatisch updates van tips en actualiteiten. Door onze branchespecialisatie kom je sneller tot een goed resultaat.  

Graag contact om een vrijblijvende afspraak in te plannen

Onze websites zijn zo opgezet dat je zelf eenvoudig pagina's kunt toevoegen of inhoud van pagina's kunt wijzigen. En desgewenst doen wij dat voor je. Het is onderdeel van ons website-abonnement. Dat is inclusief hosting, support, tips en actualiteiten.

Graag contact om een vrijblijvende afspraak in te plannen

Onze offerte is altijd voorzien van een concept planning met een heldere taakverdeling. Deze spreken we eerst bij jou op kantoor door. Zo weet je direct welke gegevens jij kunt (laten) aanleveren. Je maakt een keuze uit een van onze basislayouts. En jouw volgende stap is dan het beoordelen van ons eerste concept, meestal binnen twee weken. Intussen hebben wij tekstuele redactie, inhoudelijke aanvullingen en opmaak van de website voor je gerealiseerd. Dat mag je van een branchespecialist verwachten. 

Graag contact om een vrijblijvende afspraak in te plannen