Nieuwsbrief op papier

De nieuwsbrief Papier MKB krijg je altijd in jouw huiskleuren, met jouw logo en NAW-gegevens. De titel bepaal je desgewenst zelf. Zo bieden we je een uniek eigen kantoorbulletin. De nieuwsbrief verschijnt naar keuze vier of zes maal per jaar.

We garanderen je een nieuwsbrief met artikelen die aanslaan bij jouw MKB-doelgroep. Hoe weten we dat zo zeker? De selectie vindt plaats uit de meest gelezen artikelen uit de recentste emailnieuwsbrieven van Accountantsportal.

De papieren nieuwsbrief is tevens in pdf beschikbaar. Zo bespaar je druk- en verzendkosten. Nadeel van pdf en papier ten opzichte van een emailnieuwsbrief is, dat je het klik- en leesgedrag niet kunt meten.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Voor oplages vanaf 250 stuks kunnen we je een interessante offerte doen voor een kantoorspecifiek relatiemagazine dat 4 of 6 maal per jaar verschijnt in een voor jouw kantoor exclusieve magazine-stijl. Verzending naar je relaties regelen we ook voor je. En uiteraard verzorgen we de content. Desgewenst kun je ook zelf content toevoegen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak