Klantwaarderingen voor uw website

Ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe adviseur bezoeken, meestal na een aanbeveling door een bestaande cliënt, de website van uw kantoor. Referenties op uw website bevestigen de aanbeveling van uw cliënt. De kans dat de bezoeker contact met u opneemt voor een kennismakingsgesprek, vergroot hiermee aantoonbaar.

Waardering op relevante aspecten

In de accountancy zijn klantreferenties en klantscores sterk in opkomst. U wilt wel een echte score publiceren, gebaseerd aspecten die voor ondernemers echt relevant zijn bij de keuze van een nieuwe adviseur. 

Accountantsportal heeft in samenwerking met klantenpanels van een aantal kantoren zo'n waarderingssysteem opgezet.  Voor de technische ondersteuning en uw helpdesk werkt Accountantsportal samen met Klantenvertellen BV.

Samenwerking met marktleider in Nederland

Klantenvertellen B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Grote- en kleine bedrijven én toonaangevende brancheorganisaties hebben voor Klantenvertellen gekozen veelal door onze specifieke ervaring in reviewmarketing en voor ons hoogwaardige klantbeoordelingssyteem. Onze samenwerking met toonaangevende partners is ook een belangrijke reden dat voor Klantenvertellen wordt gekozen. Elke klant heeft bij ons een eigen reviewspecialist. Onze klantbeoordelingssytemen worden gebruikt om de online reputatie te verbeteren en het versterken van de interne organisatie. Hierdoor hebben cliënten meer vertrouwen en kunnen bedrijven eenvoudiger nieuwe cliënten winnen.

Graag kom ik bij u op kantoor bespreken hoe u met onze tools automatisch een klwalitatieve klantscore op iuw website kunt communiceren.

Afspraak maken