Het hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam.
Volledig scherm
Het hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam. © ANP

Het eerste vaste energiecontract is terug: zes maanden met tarief ietsje boven het prijsplafond

Het eerste vaste contract is terug op de energiemarkt. Eneco biedt vanaf dinsdag een vast contract met tarieven op en bóven die van het prijsplafond.

59 reacties

  • Willianne Odinga

    1 jaar geleden
    E.W. Mulder, dat is al járen zo! je wordt afgerekend op je spaarzaamheid, terwijl je óók nog mee mag betalen via allerlei belastingen aan degenen die de boel de hele dag lekker hoog opstoken, omdat ze minimaal 'n bepaald leefbedrag over mogen houden (en dan nòg geven ze hun kids niet te eten)! dat jij daardoor veel minder overhoudt en in de kou zit boeit de gemeente echt niet, want dàn kijken ze terug naar steeds weer dat bruto inkomen..............
  • chris Laat

    1 jaar geleden
    Bij inova energie al weken een jaar contract mogelijk
  • jameslouis hulsthoff

    1 jaar geleden
    als ik dit leest dan denk ik dat de prijzen de komende maanden nog verder zakken. wat gebeurd er als de prijs onder prijsplafond zakt komen er dan ook langdurige contracten met hele hoge extra belastingen
  • E W. Mulder

    1 jaar geleden
    Ik ben na een lange stilte al weer 2 keer gebeld door een energiemij. Maar zolang ik door de bomen het bos nog niet zie, verander ik niets. Het enige waarvan ik zeker weet dat het in mijn voordeel is, is de cv op 15. Heb ik 3 maand zo geleefd, komen ze met het Tijdelijk Noodfonds. Waar ik geen recht op heb, omdat ik geen 10% van mijn WAO-uitkering aan energie heb betaald, maandelijks. Dus omdat ik in de kou zit heb ik geen recht op een vergoeding. Vermeldt dat in november, niet pas in februari!
  • Dick Rijnenberg

    1 jaar geleden
    Het is leuk om elke keer weer te constateren(ACM) dat de energie nota een jungle is van tarieven en dat deze nota duidelijker opgesteld moet worden maar er wat aandoen ho maar. Net als in de politiek veel blabla maar weinig actie. Zoals altijd is de burger de klos en wordt bedonderd en in de steek gelaten.